Wie zijn wij?

Nieuwsgierig wie de mensen achter “ID naar Albanië” zijn? Onderstaand kunt u lezen wie wij zijn.

Peter Brugman

Peter Brugman

Mijn naam is Peter Brugman, gelukkig getrouwd en vader van inmiddels drie volwassen kinderen. Ik ben werkzaam als Salesmanager bij het bedrijf United Care, dat zorghulpmiddelen levert aan zorginstellingen en verpleegtehuizen. Tevens ben ik bestuurslid bij de stichting "Hoop voor Albanië".

Wat we als groep dit jaar willen bereiken is dat ruim 100 kinderen een onvergetelijke vakantie week zullen hebben in de zomer van 2018. Ik zal hierin voornamelijk een coördinerende rol vervullen, waarbij ik mijn passie voor de Albanese kinderen hoop over te dragen op onze teamleden. Uit ervaring weet ik dat het fantastisch is om met een groep mensen je in te zetten voor je medemens. Ook dat je er rijker van terugkomt, als groep maar zeker ook als individu.

Ik hoop op jullie support voor het slagen van deze missie!

Adam van Buuren

Adam van Buuren

Mijn naam is Adam van Buuren, ik ben 24 jaar en woon in Maasland. Ik heb een eigen praktijk waar ik mensen help met lichamelijke klachten. Het is dan ook mijn passie om mensen te helpen en daarom ga ik dit jaar voor de 4e keer mee naar Albanië. De grootste les die ik de afgelopen keren in Albanië heb geleerd is dat wij het in Nederland zo ontzettend goed hebben en ook om die reden wil ik een deel van mijn tijd geven aan mensen die onze luxe niet hebben/kennen.

In Albanië wil ik de kinderen een onvergetelijke week bezorgen, waarin ze leren dat ze waardevol zijn en dat er hoop is voor hun toekomst. Dit jaar wil ik degene die dit project de komende jaren gaan voortzetten helpen d.m.v. de ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan te delen en de groep te ondersteunen waar nodig. Ik heb er weer heel veel zin in en hoop op jullie steun!

Anouk Breedveld

Anouk Breedveld

Mijn naam is Anouk (19) en ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Momenteel doe ik op het HRO de studie Fysiotherapie en ben ik hard bezig mijn propedeuse te halen. Hier ben ik 5 volle dagen per week druk mee. Natuurlijk maak ik dit jaar tijd vrij om te helpen bij alle goede acties die we weer van plan zijn om te doen.
Vorig jaar ben ik voor het eerst naar Albanië gegaan. En wauw... wat was dit een fantastische ervaring. Het is zo geweldig om de mensen en kinderen te helpen die het heel zwaar hebben. De liefde en blijdschap die je terugkrijgt brengt zo ongelofelijk veel voldoening en geluk.
Ook heb ik vorig jaar gemerkt dat liefde tonen een hele bijzondere uitwerking heeft op de mensen daar. Daarom hoop met mijn enthousiasme en liefde de kinderen een geweldige week te bezorgen en te laten inzien dat ook zij geliefd, mooi gemaakt en kostbaar zijn!
Maar niet alleen de kinderen, ook de mensen die we voedselpakketten aanbieden en waar we voor gaan bidden.

Erwin Korpershoek

Erwin Korpershoek

Hallo, mijn naam is Erwin Korpershoek en ik ben 25 jaar. Ik woon in Maasluis en werk als Test engineer in het R&D team van Hoogendoorn. In de zomer van 2018 ga ik vrijwilligerswerk doen in Albanië en hier kijk ik naar uit. Afgelopen drie jaar ben ik er ook geweest en dan gaat er wel echt een wereld voor je open, wat hebben wij het goed in Nederland. In mijn tijd in Albanië wil ik er voor de kinderen zijn en laten merken dat ze waardevol zijn en we aan ze denken. Ook wil ik gaan uitstappen in geloof en zie uit naar de dingen die God door ons heen gaat doen.

Frank van Holst

Frank van Holst

Hallo, ik ben Frank van Holst. Ik ben 19 jaar en woon in Poeldijk. Ik studeer vwo in Den Haag. Ik ga deze zomer voor de eerste keer naar Albanië en kijk er heel erg naar uit. Ik hoop dat ik een te gek avontuur mee mag maken en een te gekke ervaring op mag doen. Ik wil de kinderen laten weten dat ze zichzelf mogen zijn en dat ze allemaal speciaal zijn. Ik hoop dat ze een onvergetelijke vakantie krijgen met heel veel gelach en misschien ook wel een traan. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in.

Jonathan Dijkstra

Jonathan Dijkstra

Hoi, ik ben Jonathan Dijkstra, 19 jaar jong en woon in Vlaardingen. In het dagelijks leven studeer ik Electrical Engineering aan de TU Delft, houd ik van windsurfen en crossfit, en werk ik een aquariumplantenkwekerij in Maasdijk. Het is dan ook mijn passie om met mijn handen te werken en sportief/actief bezig te zijn. Ik zie het als een uitdaging om de luxe die we in Nederland hebben achter te laten en in Albanië mee te helpen met het kinderkamp. Ik hoop de kinderen een onvergetelijke tijd te kunnen geven, waarin ze even alle armoede en ellende om zich heen kunnen loslaten. In Albanië ga ik meehelpen met de sport- en spelactiviteiten en het (technisch) ondersteunen van de worshipsessies.

Lizanne

Lizanne

Hoi! Ik ben Lizanne, 22 jaar en ik woon op kamers in Utrecht. Ik heb mijn studie Pedagogiek vorig jaar afgerond en ben momenteel bezig met een pre-master aan de Universiteit Utrecht. Ik ben geïnteresseerd in de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en de omstandigheden die hier invloed op kunnen hebben. Ik heb veel visie voor een wereld zoals God die bedoeld heeft, waarbij we omkijken naar elkaar. Ik wil graag Gods leiding volgen, zodat hij mij kan gebruiken in zijn koninkrijk. Daarom ga ik met veel verwachting naar Albanië. Ik hoop met de kinderen en het team te genieten van Gods liefde en de bijzondere tijd die we samen zullen beleven.

Lotte Vreugdenhil

Lotte Vreugdenhil

Hello! Ik ben Lotte Vreugdenhil, een 19 jarige eerstejaarsstudent Social Work aan de Hogeschool Rotterdam die woont in ’s-Gravenzande. Na de verhalen van de afgelopen jaren over de reis naar Albanië ben ik enorm enthousiast geworden om ook mee te gaan! Tijdens de tijd in Albanië ga ik me samen met onze toffe groep inzetten om de kinderen te laten zien hoe ontzettend veel ze waard zijn, hoeveel God van hen houdt en dat Hij heel dichtbij hen wilt zijn. Door middel van toneel, sport en spel, muziek, gesprekken, gebed met elkaar, lekker gek doen en heel veel plezier hoop ik dat de kinderen een super leuke vakantie zullen hebben, waarin ze zich geliefd voelen. Zo hoeven ze even niet te denken aan de mindere dingen en kunnen ze helemaal zichzelf zijn. Ik vind het heel mooi wat er al gaande is in Albanië en kijk uit naar wat God nog meer gaat doen!

Marije van Vliet

Marije van Vliet

Mijn naam is Marije van Vliet en ik ben 20 jaar oud. Doordeweeks woon en studeer ik in Ede, maar in de weekenden woon ik bij mijn ouders in Maassluis. Ik doe de PABO (opleiding leerkracht basisonderwijs) aan de CHE en ik zit in het tweede jaar van de opleiding.

Werken met kinderen is mijn passie en ik kijk er enorm naar uit om in Albanië met heel veel kinderen op te mogen trekken! Ik hoop dat we de kinderen daar mogen bereiken met Gods liefde en dat we hen een fantastische week kunnen bezorgen! Tijdens deze reis hoop ik te kunnen dienen door mijn talent om te organiseren in te zetten en door een heleboel knuffels aan de mensen daar uit te delen. Laat dit avontuur maar komen!

Mathijn Nobbe

Mathijn Nobbe

Hoi! Ik ben Mathijn Nobbe, 21 lentes jong en woon in Monster. Ik doe momenteel een opleiding Pedagogisch Werker op het Hoornbeeck College in Gouda. Daarnaast bezorg ik in mijn vrije tijd pizza’s op een scooter bij een bedrijf met een dominosteen als logo. Ik heb passie voor muziek, kinderen en Jezus. Deze drie dingen kan ik heel mooi combineren in Albanië.

Dit is het eerste jaar dat ik mee ga naar Albanië. Ik wil in Albanië mijn verlangen uitdragen om kinderen kind te laten zijn. Elk kind telt en heeft behoeft aan liefde en geborgenheid. Om ze te zien glimlachen en te horen dat ze een fijne tijd hebben is het mooiste wat er is. Ik hoop op een mooie en gezegende tijd met de kids en het team in Albanie. Zelf ben ik muzikaal en enthousiast. Ik zal dit ook in Albanië gaan inzetten om op deze manier Gods liefde uit te dragen door de muziek heen.

Nathalie van Heusden

Nathalie van Heusden

Hallo! Mijn naam is Nathalie van Heusden, 24 jaar en werkzaam als logopedist in een Logopediepraktijk. Hier richt ik mij op problemen in de spraak- en taalontwikkeling van kinderen, en daarnaast problemen gedurende de voeding bij kinderen van 0 tot 2 jaar.
Dit jaar ga ik voor de tweede keer mee naar Albanië. Ik kijk met een lach op m’n gezicht terug op vorig jaar. Het is onwijs dankbaar en bijzonder om iets voor de kinderen, en ouderen, te kunnen betekenen. De dankbaarheid van de kinderen is onbeschrijflijk, maar ook onze dankbaarheid was onbeschrijflijk. We hebben niet alleen uitgedeeld, maar ook veel ontvangen. Ik ben dankbaar dat ik deze ervaring dit jaar opnieuw mag meemaken. Met geloof, hoop en liefde wil ik de kinderen opnieuw een fantastische tijd geven. De kinderen laten zien dat ze waardevol zijn, en ook kinderen van God mogen zijn. Het is bijzonder om te zien hoe God met deze kinderen aan het werk is.

Patrick Schepen

Patrick Schepen

Mijn naam is Patrick Schepen, 24 jaar jong en in het dagelijks leven verkoper bij D.C. van Geest potplanten. De afgelopen 2 jaar heb ik deze mooie reis al gemaakt. Iedere keer als ik terug kom, denk ik ‘we zijn zo gezegend’! Om maar even wat voorbeelden te geven: we kunnen eten wanneer we willen en we kunnen gewoon de hond buiten uitlaten, zonder dat we ons zorgen hoeven te maken. In Albanië is dit wel wat anders. Dit jaar kreeg ik opnieuw de kans om mee te gaan. Ik vind het weer een mooie uitdaging om dit jaar, samen met een jongere groep, de kids in Albanië de week van hun leven te geven. Het allermooiste is de lach op het gezicht van een kind. Bovendien kunnen we vertellen dat de kinderen geliefd zijn, en dat God een mooi plan met ze heeft. Het is goed om in de kinderen te investeren, omdat hun de toekomst zijn! Wanneer zij weten dat God mooie dingen met hun van plan is, dan gaan er ook dit jaar weer hele toffe dingen gebeuren!

Sander Quik

Sander Quik

Mijn naam is Sander Quik en ik ben 22 jaar. Ik studeer Fysiotherapie op de HRO in Rotterdam en ben momenteel met mijn 4e jaar bezig. Ik woon in Maassluis en kom al vanaf mijn geboorte in de EGMA Maranatha gemeente. Ik heb het idee dat God van mij vraagt om mee te gaan naar Albanië om hulp te bieden aan gebroken gezinnen en kinderen die het hard nodig hebben. Mijzelf kennende is het niks voor mij om zo ver weg te gaan om ontwikkelingshulp te bieden, maar ik weet dat als ik gehoorzaam God mij op zijn manier kan gebruiken om een zegen te zijn voor de kinderen in Albanië.
Ik ben vrij muzikaal aangelegd en denk dat ik hier in Albanië ook mijn bijdrage kan leveren. Verder hoop ik mijzelf meer te ontwikkelen in Albanië en de tijd ervoor. Ik hoop een goede invloed te kunnen zijn in de groep een een hoop positiviteit te brengen. En natuurlijk actief betrokken te zijn met de acties waarmee wij onze reis naar Albanië financieren.

Wijnand van der Schee

Wijnand van der Schee

Mijn naam is Wijnand van der Schee, ik ben 18 jaar oud en ik woon in De Lier. Hier ben ik geboren en opgegroeid. Ik heb mijn mavo diploma gehaald 2 jaar geleden en ben nu bezig met een MBO niveau 4 opleiding. De opleiding is in Delft en het heet Greentec. Dit heeft te maken met de techniek in de tuinbouw. Ik loop 2 dagen in de week stage en heb het daar erg naar mijn zin. Ik doe als hobby’s nog zaalvoetbal met een hoop vrienden van de kerk en doe af en toe ook nog fitness.
Ik wil een geweldige tijd hebben met de kinderen hebben en ze alle liefde geven die ze nodig hebben. Ik wil me voor 100 procent geven die dagen in Albanië en als groep gaat ons dat zeker lukken. We kunnen dit natuurlijk niet zonder God die ons daar en altijd zal helpen. Ik zal de sportactiviteiten op me nemen en genieten van elk moment. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Willemijn van Buuren

Willemijn van Buuren

Hi! Ik ben Willemijn van Buuren, ik ben achttien jaar en ik woon in Maasland. In september ben ik begonnen met de studie Social Work op de Hoge School Rotterdam. Ik houd ontzettend van kinderen en van mensen en ik heb onwijs veel zin in Albanië! Na al die jaren dat ik zoveel heb mogen ontvangen wil ik graag gaan uitdelen. Ik wil mij graag inzetten voor de mensen in Albanië en de kinderen daar de tijd van hun leven geven. Ik heb er zin in om met de kinderen te zingen, te spelen, te dansen, te zwemmen en om ze dichter bij God te brengen. Ik wil liefde uitdelen en iedereen daar laten weten hoe mooi en geliefd ze zijn. Samen met het team geloof ik dat we harten kunnen raken, bergen kunnen verzetten en de kinderen weer even kind kunnen laten zijn.

Ik wil mijn gaven en talenten gaan inzetten door middel van drama, creativiteit, zorgen voor de kinderen, plezier maken en liefhebben. Ik kijk uit naar een onvergetelijke tijd, waarin we als groep ook mogen groeien en leren.