Verslag Zomerlunch

10 juli 2018

Afgelopen zondag hebben we alweer de laatste actie gehad voordat we naar Albanië vertrekken! Deze actie was de Zomerlunch. We hebben met z’n alle samengewerkt om ook deze laatste actie tot een succes te maken.

Anouk, Willemijn, Lotte en Peter hebben hard hun best gedaan om de zomerlunch te organiseren. Van tevoren waren er al een heleboel boodschappen gedaan voor de broodjes en wraps. Om 9:00 uur stonden een aantal van ons al in de EGMA om broodjes klaar te maken en de lunch voor te bereiden. Peter en Frank waren al vroeg op stap om de haring op te halen. De zon zou gaan schijnen op deze dag, dus dat was goed nieuws! Tijdens de dienst op deze zondagochtend bleven Anouk, Willemijn, Lotte en Anouk’s gezin bezig om de broodjes op tijd af te hebben. Na de dienst kon iedereen voor een euro al genieten van wat lekkers. Achter een van de kramen stonden Lizanne, Mathijn, Nathalie, Willemijn en Jonathan om verschillende broodjes te verkopen. Er waren broodjes gezond, kaas, salami en kipfilet. Ook waren er lekkere wraps. Achter de haringkraam stonden Frank, Patrick en Peter met heerlijke Hollandse Nieuwe Haring gesponsord door Jack de Scheveninger. Met dank aan Bakkerij vd Berg was er ook een poffertjeskraam en deze was bemand door Adam, Sander en Wijnand. Ook was er een popcornkraam waar Lotte gratis popcorn gaf aan kinderen. Van de poffertjes konden de kinderen al genieten tijdens de dienst na hun eigen programma. Als mensen niet contant konden betalen, konden ze pinnen bij de stand van Erwin. Marije en Anouk sprongen bij waar dat nodig was.

We hebben bijna alles verkocht en het was erg lekker. In het bijzonder willen we Toon en Anna bedanken die ons enorm heeft geholpen met de voorbereidingen. Iedereen die er was, bedankt! Het was een geslaagde actie.

Tijdens de dienst in de EGMA zijn wij als team uitgezegend voor onze reis naar Albanië. Want aanstaande woensdag is het al zover! We hebben er enorm veel zin in. Tijdens onze reis zullen we verslag leggen van wat we allemaal meemaken, dus blijf op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!